KLEINE DAKBEDEKKING

Continu vakmanschap voor groot En kleine dakwerken.

Koperwerk uitvoeren of een dak in zijn geheel renoveren, het maakt niet uit welke plannen u heeft met uw daken. Voor realisaties in Limburg en de Antwerpse regio rond Schoten en Schilde kunt u contact opnemen met Dakwerken Gregoire uit Zonhoven. Het biedt u een kwaliteitsgarantie voor zowel grote als kleine dakwerken.​

Gevarieerde dakbedekking

Het team van het dakdekkersbedrijf zal u steeds een oplossing op maat voorstellen met betrekking tot de naderende dakwerken. Zij beheerst alle kennis en technieken om uw daken van A tot Z te verzorgen. U heeft dus één dakdekker nodig voor één handeling, zoals het plaatsen van een dakraam of het in zijn geheel plaatsen van schuine en platte daken. Neem contact op voor: het plaatsen van dakramen, dakkapellen, dakisolatie,... koper- en zinkwerken kleine gevelwerken het isoleren van zolders het verhogen van de bovenste verdieping ...

Efficiënte service

Dakwerken Gregoire klaart dit met een efficiënte service en zeer professionele dakwerkers die verschillende jaren aan expertise hebben. Door deze aanpak geniet u van stipte werken die volgens de vooropgestelde timing zullen verlopen. Voor, tijdens en na de werken heeft u trouwens altijd een vast aanspreekpunt bij vragen of opmerkingen.

Bel voor uw daken

Uitgebreide ingrepen of kleine dakwerken, in Zonhoven kan u meteen een afspraak met Dakwerken Gregoire maken. Telefoneer zonder aarzelen naar de firma of stuur een bericht.

Oplossingen Op Maat Die Voldoen Aan Alle Kritieke Behoeften Van De Industrie!

Onze Consultant Onderzoekt En Adviseert Hoe Het Efficiënter En Beter Kan.

Gevarieerde dakbedekking

Het team van het dakdekkersbedrijf zal u steeds een oplossing op maat voorstellen met betrekking tot de naderende dakwerken. Zij beheerst alle kennis en technieken om uw daken van A tot Z te verzorgen. U heeft dus één dakdekker nodig voor één handeling, zoals het plaatsen van een dakraam of het in zijn geheel plaatsen van schuine en platte daken. Neem contact op voor:

het plaatsen van dakramen, dakkapellen, dakisolatie,…
koper- en zinkwerken
kleine gevelwerken
het isoleren van zolders
het verhogen van de bovenste verdieping

Bel voor uw daken

Uitgebreide ingrepen of kleine dakwerken, in Zonhoven kan u meteen een afspraak met Dakwerken Gregoire maken. Telefoneer zonder aarzelen naar de firma of stuur een bericht.